2021. szeptember 23., csütörtök
Tekla

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Idén is vigadalom

2014. július 18., 20:38 [fehervar.net] L. M.

Nyárköszöntő estre várja a zenés műfajok kedvelőit Buch Tibor, Füredi Nikolett és Koós Réka július 25-én, pénteken este nyolcra az Öreghegyi Közösségi Ház kertjébe.

A Nyáresti vigadalom immáron évek óta elmaradhatatlan rendezvény az Öreghegyen. Az estet szervező Buch Tibor minden évben igyekszik olyan művészt magával hozni, akit még nem, vagy már régen láthatott az öreghegyi közönség: Koós Réka, a Madách Színház művésze is ezek közé tartozik. Füredi Nikolett, az Operettszínház művésze és számos további színház állandó vendégművésze már ebben a produkcióban is állandó vendégnek számít, de lánya születése miatt tavaly nyáron nem lépett fel.

Füredi Nikolett rendszeresen fellép a Nyáresti vigadalmon


Az est első felében az énekes színészeket idén is Horváth Elemér hegedűművész és testvére, Horváth Péter gordonkaművész kíséri hegedűn és zongorán. A zenészek repertoárja roppant színes, a közönség már tapasztalhatta, hogy bármit képesek eljátszani ezen a két hangszeren (jelen sorok íróját első alkalommal azzal lepték meg, hogy az Operaház fantomjának egyik legnehezebb zenéjét is lazán eljátszották). A második részben pedig igazi "ereszd el a hajamat" hangulat lesz musicalslágerekkel, örökzöldekkel, meglepetésdalokkal.