2021. szeptember 23., csütörtök
Tekla

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Thália tenyerén

2012. szeptember 08., 10:49 [Vörösmarty Színház] KDK, fotó: M. Cs.

A székesfehérvári Vörösmarty Színház idén is átnyújtotta a Thália tenyerén bérleteket a rászorulókat gondozó civil szervezeteknek, egyesületeknek, egyházaknak.

A Thália tenyerén bérlettel egy "egész ház", azaz 453 fő tekintheti meg a színház három előadását a 2012/2013-as évadban. A bérleteket Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója adta át a szervezetek képviselőinek, akik olyan családokhoz juttatják majd el, ahol egy apró segítség is jól jön.

Szeptember 30-án már "tháliásokkal" telik meg a színház nézőtere, hiszen a bérlettulajdonosok Dés-Geszti-Békés: A dzsungel könyve című musicaljét tekinthetik meg. Az évad folyamán Ray Cooney Család ellen nincs orvosság című bohózata, és Rossini Sevillai borbély című vígoperája várja még a Thália bérlet tulajdonosait.

Idén tizenöt szervezet vehette át a bérleteket: a Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítvány, a Széna Egyesület a Családokért, az Arany János Általános Iskola, a Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány, a Fejér Megyei Szent György Kórház Pszichiátriai Osztálya, a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület, a Sziti Szociális Egyesület, a Katolikus Egyház, a Református Egyház, az Evangélikus Egyház, a Zsidó Hitközség, a Viktória Rehabilitációs Központ, az Együtt-Értük Alapítvány, az Alternatíva Mozgássérült Egyesület, valamint a Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete.