2021. szeptember 23., csütörtök
Tekla

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Lejárt a színházigazgatói pályázat határideje

2012. április 06., 13:05 [okkfehervar.hu]

Április 4-én éjfélkor lejárt a Vörösmarty Színház igazgatói posztjára kiírt pályázat határideje: eddig kilenc pályázat érkezett be. Eredményes eljárás esetén augusztustól lehet új igazgatója a fehérvári művészeti intézménynek. 

Székesfehérvár közgyűlése februárban írt ki pályázatot a Vörösmarty Színház vezetésére. Az igazgatói posztra az alábbi pályázatok érkeztek ezidáig: Bata János, Kamondi Zoltán, Kárpáti Norbert, Kuna Károly, Mihályi Győző, Réthly Attila, Romvári Gergely, Seregi Zoltán, Dr. Szikora János.

Az elkövetkező időszakban minden előírt meghallgatást, egyeztetést és előkészítő munkát elvégeznek. A pályázatokat szakmai előkészítő bizottság értékeli és véleményezi, ők tartanak meghallgatást a jelentkezőknek is. Székesfehérvár közgyűlése várhatóan májusban tárgyal a pályázatokról. A Vörösmarty Színház új igazgatója - érvényes és eredményes pályázat esetén - 2012 augusztusától vezetheti a fehérvári kulturális intézményt.

Postán esetleg még érkezhet be pályázat. Ha határidőn belül feladott újabb szakmai anyag jön, azt is közzéteszi Székesfehérvár Önkormányzata. Úgy, ahogy a Vörösmarty Színház igazgatói pályázata kapcsán minden további lépésről is tájékoztatják majd a közvéleményt.