2021. szeptember 23., csütörtök
Tekla

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Lezajlott az első mustra

2011. június 23., 22:40 [fehervar.net] G. I.

Tizennyolc továbbjutót választott ki a zsűri a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője címért indult versenyzők közül. Az augusztus végi döntőig még sok feladat vár rájuk.

A Novotel Hotel környékén ma délután sokan kíváncsian lesték, hova vonul ez a rengeteg csinos lány: több mint ötvenen jelentkeztek az idei szépségversenyre, és szinte valamennyien meg is jelentek az elődöntőn. Néhány lány megyén kívülről érkezett, de a többiek Fejér megyei színekben indultak, és idén is sok móri versenyző akadt a mezőnyben.

A héttagú zsűri előtt (amelyben három korábbi szépségkirálynő is helyet kapott) fürdőruhában vonultak fel a lányok, majd a zsűri egyenként elbeszélgetett minden jelölttel. A beszélgetések során kiderült, hogy a lányok elég változatos életpályát képzeltek el maguknak, és alig néhányan láttak hosszabb távú lehetőséget a szépségiparban. Volt, akit az édesapja nevezett be, és olyan is, aki komoly betegsége ellenére jelent meg a versenyen.

A zsűri tizennyolc lányt juttatott tovább: az ő számukra hamarosan megkezdődik a heteken át tartó felkészülés: a közös "edzések" során sajátítják el a színpadi mozgást, a tánckoreográfiákat, valamint frizura-, smink- és ruhapróbákon vesznek részt, de szerveznek számukra szórakoztató rendezvényeket is.

A döntőbe jutott lányokat a Fejér Megyei Hírlap mutatja be, és az olvasók idén is szavazhatnak a szerintük legszebbekre.A továbbjutók: Gyarmati Szandra, Radanovics Ivett, Schäffer Roberta, Király Virginia, Jónás Barbara,
Kovács Alexandra, Boda Bianka, Dobos Petra, Weninger Kata, Bölcsik Enikő, Horák Evelin, Pallag Natália,
Vörös Bettina, Endrédi Csilla, Vinkler Viktória, Lengyel Nikolett, Hollósi Rebeka és Suba Alexandra