2021. szeptember 21., kedd
Máté, Mirella

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Nyári tánckurzus

2012. május 25., 00:25 [fehervar.net]

Idén is tart színpadi táncokat oktató nyári kurzust Rovó Tamás, a Vörösmarty Színház táncművésze. A kurzus június 17-én kezdődik az Arany János Általános Iskolában.

A többszörös nívódíjas táncpedagógus több táncstílust is oktat, színházi táncosként is sokféle produkcióban szerepelt - saját bevallása szerint a musicalek világa áll hozzá legközelebb, ezért is tart egész tanéven át tartó musical tánctanfolyamot, és ezért hirdeteti meg az immár hagyományos, népszerű rövid nyári kurzust is.

- Több mint egy évtizedig Győrben tanítottam színpadi táncokat, Fehérvárra szerződve pedig itt folytattam az oktatást - mondja a nemzetközi versenyeken is díjazott show-táncos.  - A tanfolyam lényege, hogy musicalek zenéire készítek koreográfiákat, és ezeket gyakoroljuk. Aki nem tud egész évben tanfolyamra járni, jelentkezhet arra az ötnapos nyári kurzusra, amely június 17-én kezdődik az Arany János Általános Iskolában, és naponta 15-17 óra között zajik. Itt a musical mellett a show világa felé is elmozdulunk, és hip-hopot is tanítok, ami az igazi szakterületem: a modern videoklipek miatt ez is roppant népszerű a világban. Ezt a három dolgot ötvözve egy átfogó tudást szeretnék adni a kurzus résztvevőinek. Jelentkezni a 70/522-63-85-ös telefonszámon, illetve a rovotamas77@gmail.com címen lehet.