2021. szeptember 21., kedd
Máté, Mirella

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Új tanév a Megadance Táncstúdióban

2011. augusztus 28., 15:25 [fehervar.net]

Új helyszínen, a Vasvári Pál Általános Iskolában indul a Megadance következő tanfolyama, de a "tanmenet" a régi: a jelentkezők musical-, show- és hip-hop táncokat tanulhatnak Rovó Tamástól.

Divatjuk van manapság a színpadi táncoknak, de akik ilyesmit szeretnének tanulni, a hagyományos tánciskolák kínálatában általában hiába keresik ezeket. Rovó Tamás, a Vörösmarty Színház táncművésze, többszörös nívódíjas táncpedagógus több táncstílust is oktat, színházi táncosként is sokféle produkcióban szerepel, a fehérvári Megadance Táncstúdió vezetőjeként pedig ezt a tudását a fiataloknak is átadja.

– Tizenkét éven át voltam a Győri Nemzeti Színház tagja, és ott is folyamatosan tanítottam ezt a műfajt  – mondja a számos nemzetközi versenyen díjazott show-táncos.  – Amikor Fehérvárra szerződtem, úgy gondoltam, hogy ebben a városban is indítok tanfolyamot, és ezek már évek óta sikerrel zajlanak, sőt, az igények miatt nyári kurzusokat is tartok. A szeptembertől júniusig tartó tanfolyamon a hip-hop táncstílussal ismerkedhetnek meg a résztvevők, és népszerű musicalek zenéire készülő koreográfiákat tanulhatnak, sőt, a musical mellett a show világa felé is elmozdulunk. Ezt a három dolgot ötvözve szeretnék átfogó tudást adni a tanfolyam résztvevőinek.

A tanfolyamra a 70/522-63-85-ös telefonszámon, vagy a megadancegyor@citromail.hu e-mail címen lehet jelentkezni. A bemutatóval összekötött beiratkozás a helyszínen (György Oszkár tér 3.) lesz szeptember 12-én, hétfőn 17 órától.

Kapcsolódó anyagok: