2021. szeptember 23., csütörtök
Tekla

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Látható és tapintható

2012. június 12., 21:11 [fehervar.net] G. I.

Komondi Magdi győri festő, szövő munkáiból nyílt tárlat a Hotel Platán galériájában. A festmények mellett tapintható képek is a falakra kerültek a június végéig látogatható tárlaton.

"Az impresszionizmus áll hozzám a legközelebb. A színekkel való játék közben alakulnak ki a nonfiguratív ábrázolású, viasszal festett képeim. Szeretem a természetet, az embereket és mindent, ami szép a szemnek és a szívnek. Örömömet lelem a tanulásban és az alkotásban; célom, hogy ezáltal örömet szerezzek másoknak" - mondja magáról az alkotó, aki 2006 óta több mint harminc festőtáborban vett részt, munkáit pedig több mint nyolcban csoportos és tíz önálló tárlaton mutatta be. Egy pályázati munkáját 2011-ben Jelenlét Művészeti Díjjal tüntették ki.

Tagja Győrben a Beőthy Képző- és Iparművészeti Társaságnak; Budapesten a Kassák Alkotóművészek Társasága Egyesületnek, a Honvéd Kulturális Egyesületnek, az Erzsébetvárosi Nyitott Műhelynek és az Országos Képző- és Iparművészeti Társaságnak, valamint egyik alapító tagja a Novákfalvi Művésztelepnek. Kézműves szakkört vezet a vakok és gyengénlátók győri Rehabilitációs Központjában.