2021. szeptember 21., kedd
Máté, Mirella

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Pénz, de honnan?

2012. november 10., 13:40 [fehervar.net] L. M.

A mikro-, kis és középvállalatok számára nyújt segítséget a Piac és Profit Pénz, de honnan? című ingyenes konferenciája, amelyet december 6-án 10 órától rendeznek a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében.

Az előadásokon kedvezményes, támogatott, pályázati és banki, valamint helyi forrás lehetőségekről tájékozódhatnak a cégek képviselői. Megtudhatják, honnan és hogyan szerezhetnek pénzt vállalkozásuk fejlesztéséhez, bővítéséhez, munkahelyteremtéshez. A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatása is a téma fontosságát mutatja.

A tematika nem szűkölködik a hatékony pénzgazdálkodás elősegítésére hivatott lehetőségekben, melyeket az üzleti élet megbízható szereplői ismertetnek. A "Pénzszerzés és pénzgazdálkodás" címet viselő rendezvény ezúttal is térítésmentes.  A mikro-, kis- és középvállalkozások számára fontos, hogy a lehető legtöbb információhoz juthassanak és gyakorlati tanácsokat kapjanak a pályázatokról és a támogatásokról, ezt az igényt elégíti ki a rendezvény.

A résztvevők az előadások után személyesen is konzultálhatnak a szakértő előadókkal, tanácsot kérhetnek, tájékozódhatnak lehetőségeikről. Szót kap a Regionális Fejlesztési Holding is, képviselőjük előadásából a pályázatokhoz szükséges önerő előteremtésére igénybe vehető támogatás-megelőző hitelekről is informálódhatnak a résztvevők, és természetesen szóba kerülnek a Széchenyi Kártya Program újdonságai is, ahogy a tartós forgóeszköz hitelezés is. A költséghatékony működés és szervezés mellett olyan kiegészítő tevékenységek, pénzszerzési lehetőségekre is kitérnek, mint az online devizakereskedelem.

A december 6-án, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Hosszúsétatér 4-6.) épületében helyet kapó rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes tematika és regisztráció a www.piacesprofit.hu weboldalon, de a helyszíni regisztrációra is van mód.