2021. szeptember 23., csütörtök
Tekla

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Ismét nyáresti vigadalom

2012. május 21., 23:08 [fehervar.net] L. M.

Nyárköszöntő estre várja a zenés műfajok kedvelőit Buch Tibor, Füredi Nikolett és Vörös Edit június 15-én, péntek este fél kilencre az Öreghegyi Közösségi Ház kertjébe.


Vidám este ígérkezik

Idén is rendeznek nyárköszöntő estet az Öreghegyi Közösségi Ház kertjében, és ezúttal cigányzenekarral is bővítik a produkciót.

- Két fehérvári muzsikus, a Vörösmarty Színházból is ismert Horváth Elemér hegedűművész és testvére, Horváth Péter gordonkaművész kísér bennünket az est első felében hegedűn és zongorán - mondja az estről Buch Tibor. - Horváth Elemér nemrég alapította meg a vonósokból álló Alba Orpheum Kamarazenekart: a tizenkét fős zenekar bemutatkozó koncertje óriási sikert aratott. Repertoárjuk ugyanolyan színes, mint amilyennek mi ezt az öreghegyi vigadalmat szánjuk, ezért remekül együtt tudunk dolgozni - aki látta a Bor, mámor, szerelem című estünket, tudja, hogy egész más a hangulata az élő zenével kísért produkciónak.

Az énekes színészeket sem nagyon kell bemutatni: Füredi Nikolett az Operettszínház tagja, akit már számos produkcióban, főként operettek főszerepeiben láthatott a fehérvári közönség, Vörös Edit ugyancsak az Operettszínház művésze, ő legutóbb az említett Bor, mámor, szerelemben játszott Móron, és Buch Tibor, aki tizenkét éven át tartozott a Vörösmarty Színház társulatához, korábban pedig szintén az Operettszínház tagja volt, garanciát jelentenek a remek hangulatra.

- A zenés nyáresti vigadalom első felét, amit a zenekar kísér, kicsit rendhagyó módon állítjuk össze, ez meglepetés, a második részben pedig igazi "ereszd el a hajamat" hangulat lesz musicalslágerekkel, örökzöldekkel, meglepetésdalokkal - tette hozzá Buch Tibor. Az est rossz idő esetén sem marad el, csak beköltözik a ház színháztermébe.