2021. szeptember 21., kedd
Máté, Mirella

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Nyári MegaDance tánckurzus

2014. június 15., 14:08 [fehervar.net] L. M.

Idén is tart színpadi táncokat oktató intenzív nyári kurzust Rovó Tamás, a Vörösmarty Színház táncművésze. A MegaDance kurzusa június 30-án kezdődik a Pelikán Kamaraszínházban.

Nemrég ünnepelte ötödik születésnapját a fehérvári MegaDance Táncstúdió: a nagyszabású gálaműsor közönsége láthatta, milyen magas szinten képzi a fiatalokat Rovó Tamás. A Vörösmarty Színház táncművésze évek óta vezet egész tanéven át tartó sikeres tanfolyamokat, korábban Győrben, de öt éve már Fehérváron is. A MegaDance évadzárója után hamarosan indul a hagyományos nyári intenzív kurzus is. A kurzus résztvevői színházi körülmények között, a Pelikán Kamaraszínházban tanulhatják és gyakorolhatják a színpadi táncokat.


A többszörös nívódíjas táncpedagógus több táncstílust is oktat, színházi táncosként is sokféle produkcióban szerepelt - saját bevallása szerint a musicalek világa áll hozzá legközelebb.

- Több mint egy évtizedig Győrben tanítottam színpadi táncokat, Fehérvárra szerződve pedig itt folytattam az oktatást, immáron öt éve - mondja a nemzetközi versenyeken is díjazott show-táncos.  - Aki nem tud egész évben tanfolyamra járni, jelentkezhet arra az ötnapos nyári kurzusra, amely június 30-án kezdődik, és naponta 16-18 óra között zajlik. Itt a musical mellett a show világa felé is elmozdulunk, és hiphopot is tanítok, ami az igazi szakterületem. Ezt a három dolgot ötvözve egy átfogó tudást szeretnék adni a kurzus résztvevőinek. Jelentkezni a 70/522-63-85-ös telefonszámon, illetve a rovotamas77@gmail.com címen lehet.

 

Kapcsolódó anyagok: