2021. szeptember 21., kedd
Máté, Mirella

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Interaktív MÁZS-est

2014. október 30., 23:13 [fehervar.net]

A közönség kérdéseivel fűszerezett zenés estre invitálja a zenés színházi műfajok kedvelőit Mészáros Árpád Zsolt a Művészetek Házába november 22-én, szombaton 18 órára.


MÁZS tavaly az Öreghegyen lépett fel

A Budapesti Operettszínház népszerű művésze, a Mozart!, a Rudolf, a Rómeó és Júlia és megannyi sikermusical főszereplője ritkán lép fel Fehérváron: utoljára tavaly nyáron láthatta őt a közönség az Öreghegyi Közösségi Ház kertjében, a Nyáresti vigasságokon.

A nyíregyházi születésű, idén 40 éves művész már 25 éve a pályán van: 1989-ben a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban prózai színésznek indult, majd számos zenés játék, operett és musical főszerepét is eljátszotta. 2002 óta a Budapesti Operettszínház tagja.

Több szólólemeze is megjelent, és más énekesek, illetve a Budapesti Operettszínház lemezein, DVD-in is közreműködött. 2004-ben Súgó Csiga-fődíjat, 2006-ban Súgó Csiga-díjat kapott, valamint 2006-ban az Év operett-musical színésze lett.

Országjáró turnéját, amelynek keretében Fehérvárra is érkezik, a "25-40" dupla jubileum alkalmából szervezte meg - a sorozat nagyszabású gálaesttel zárul majd a Budapesti Operettszínházban december 16-án.

A fehérvári koncerten az a lehetőség áll a közönség előtt, hogy ők maguk is feltehetik kérdéseiket Mészáros Árpád Zsoltnak, így kedvük szerint alakíthatják az est műsorát. A kérdéseket a Tourinformnál található gyűjtőládába lehet bedobni, vagy e-mailben lehet elküldeni a szervezőknek: mikrofon.programiroda@yahoo.com

A kérdések irányulhatnak a karrierjére, vagy lehet faggatni a szerepeiről, barátokról, szerelemről, családról - bármiről, akár a frizurájáról is. A kérdéseket a szervezők továbbítják feléje, és a legérdekesebbekre válaszolni fog az est folyamán.