2021. szeptember 21., kedd
Máté, Mirella

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Hódít a Just Dance

2011. augusztus 29., 12:09 [fehervar.net] L. M.

A következő hetekben Fehérváron, és a város környékén több helyen is fellép a showtánc műfajában "utazó" Just Dance Tánccsoport: szeptember 3-án Kincsesbányán, 11-én a Börgöndi Repülőnapon, 24-én pedig a Fehérvári Lecsófőző Vigasságokon láthatja őket a közönség.


A swing meghatározó elem a műsorukban

A Just Dance Tánccsoport Székesfehérváron alakult 2004-ben. Eredendően a tánc világának más és más területeiről érkeztek, színházi és néptáncos múlttal is rendelkeznek, ezért táncaikban érezhető a hozott stílusok keveredése, ami egy merőben új, izgalmas előadási módot eredményez, és számtalan táncstílus színpadi megvalósítását teszi lehetővé.

Céljuk a magas minőségi színvonal, a professzionális előadásmód, ezért folyamatosan képezik magukat, új elemekkel gazdagítják repertoárjukat. Sajátos feldolgozású és hangzásvilágú zenékkel, show jellegű műsoraikkal, stílushű jelmezeikkel egyedi színt képviselnek a tánc világában.

Nemrég tagcserék történtek a csoportban, és megszerezték a hazai akrobatikus rock'n'roll több kiválóságát is, tovább gazdagítva az amúgy is bő repertoárjukat, így a nézők még látványosabb produkciókra számíthatnak az immáron 11 fős csoporttól. (Fotóink a még feleekkora csoportról készültek.)

A csoport szeptember 3-án 18 órától a kincsesbányai Bányásznapon lép fel, és az ő műsorukkal színesítik szeptember 11-én a Börgöndi Repülőnapot, 24-én pedig a Fehérvári Lecsófőző Vigasságokat is.