2021. szeptember 23., csütörtök
Tekla

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Új Gerner-Várfi kabaré

2012. szeptember 21., 23:15 [fehervar.net] L. M.

A klasszikus és modern kabaré hagyományait ötvöző új műsorát mutatja be a két fehérvári kötődésű színész, Gerner Csaba és Várfi Sándor szeptember 28-án, pénteken 19 órakor az Öreghegyi Közösségi Házban.

– Kétszemélyes kabarénk vázát továbbra is az olyan páros kabaréjelenetek adják, mint például Hacsek és Sajó megunhatatlan történetei, de a klasszikus kávéházi "kabaréduettek" mellett természetesen akadnak benne magánszámok is – mondja kilencven perces új műsorukról a páros egyik tagja, Várfi Sándor. – Már régen szerepeltünk együtt a számunkra kedves fehérvári közönség előtt, ezért úgy gondoltuk, itt tartjuk új kabarénk premierjét. Ezzel a vidám esttel teljes kikapcsolódást szeretnénk nyújtani a nézőknek, hogy az előadás idejére elfelejtsék gondjaikat, jót nevessenek, és vidámsággal feltöltődve térjenek vissza a mindennapokba.

– Néhány meglepetést én azért elárulnék a fehervar.net olvasóinak – vette át a szót Gerner Csaba, a vidám páros másik tagja. – Újdonság lesz a műsorban a parasztkabaré, ugyanakkor a rendőröket sem hagyjuk ki, csak új jeleneteket írtunk. Műsorunk az utolsó pillanatig alakul, szeretnénk a lehető legjobb produkcióval a fehérvári közönség elé állni.