2021. szeptember 21., kedd
Máté, Mirella

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Ismét a legszebbet keresik

2014. május 14., 21:34 [fehervar.net] Kép és szöveg: Fehérvár Szépe verseny

12. alkalommal hirdették meg a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségversenyt, amelyre június 15-ig lehet jelentkezni.

- 2003-ban rendeztük meg először a szépségversenyt, mely mára igen népszerű lett, évről évre többen teszik próbára magukat – mondta Óber László, a verseny szervezője az eseményről tartott sajtótájékoztatón, ahol az elmúlt év döntősei fürdőruha-bemutatót is tartottak.  Az elmúlt évekre visszatekintve Óber László elmondta, hogy a szépségek azóta is bizonyítanak: van, aki a szépségiparban vált ismertté, mások jogi, tanári végzettséget szerezve építik karrierjüket - mindannyiuk számára jó kiugrási lehetőség volt a verseny. Elekes András, a Fejér Megyei Hírlap lapigazgató-főszerkesztője hangsúlyozta, hogy a verseny a szépségek önbizalmát, önmagukba vetett hitüket erősítette, és segítette karrierjük tudatos építésében.


A tájékoztatót Óber László főszervező, Gyulai Sarolta szépségkirálynő és Elekes András lapigazgató tartotta


A versenyre várják mindazon szépségek fényképes önéletrajzát, akik még az idén augusztus 31-ig betöltik 16. életévüket, és még nem jutottak el a verseny döntőjéig. A jelentkezési lapokat a fehérvári Novotel Hotelben található gyűjtőládába lehet bedobni, vagy postán eljuttatni, június 15-ig. Az egész alakos fényképpel ellátott önéletrajzokon feltétlenül fel kell tüntetni a jelentkezők e–mail címét és telefonszámát is. Az elődöntő június 19-én lesz, itt választják ki a 18 döntőbe jutó szépséget.