2021. szeptember 23., csütörtök
Tekla

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Megvolt az első mustra

2013. június 28., 20:28 [fehervar.net] G. I.

Lezajlott a 11. Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny elődöntője a Hotel Novotelben. A megjelent versenyzők közül 18 lányt választott ki a zsűri, akik közül 15-en a verseny döntőjén már nagyobb közönség előtt mutathatják meg magukat.

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Fehérvár Szépe  - Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségversenyt. Az idei megmértettésre 67-en jelentkeztek a megyéből, sőt, a megyehatáron túlról is, közülük 35-en jelentek meg a június 27-i elődöntőn. A jelentkezés alsó korhatára 16 év volt, a jelentkezők közül sokan "tendáltak" ehhez a korhatárhoz, ám a zsűri természetesen nem csak a kort és a szépséget nézte: a jelentkezőkkel folytatott beszélgetés során a kisugárzás és az intelligencia egyaránt sokat nyomott a latban. A fürdőruhás bemutatkozás és a meghallgatások után a versenyzők közül végül 18 szépséget választott ki a zsűri, közülük 15-en jutnak be a verseny döntőjébe, amelyet augusztus 24-én rendeznek a Vörösmarty Színházban - ott dől el, ki lesz az idei Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője, és kik lesznek az udvarhölgyei.


Akik továbbjutottak - első sor: Tóth Nikolett, Tenyér Sára, Varga Réka, Sárkány Barbara, Egressy Anett,
Bíró Gréta, Vitányi Fruzsina, Benkovics Eszter, Bertók Brigitta és Lengyel Pollett.
A hátsó sor: Fekete Alexa, Gyulai Sarolta, Szegfű Adrienn, Siklósy Noémi, Kókány Angéla, Balogh Amiéla,
Molnár Barbara és Kisteleki Dóra


A versenyzőkkel folytatott beszélgetés során kiderült, hogy vannak, akik már más szépségversenyen is jártak, de többségükben először állnak majd reflektorfényben. A legtöbben civil pályát képzeltek el maguknak, ám lehet, hogy pont a szépségverseny miatt döntenek majd a modell szakma, vagy a szépségipar más ága mellett. A kiválasztott lányok augusztus 5-től háromhetes intenzív felkészítőn vesznek részt, ahol többek között táncokat és színpadi mozgást tanulnak, sminkes és fodrász foglalkozik velük, hogy aztán augusztus 24-én legszebb pompájukban ragyoghassanak a Vörösmarty Színház színpadán.

A továbbjutott tizennyolc lányt a következő hetekben egyenként mutatja be a Fejér Megyei Hírlap, és augusztus 22-ig szavazni is lehet rájuk, akár "analóg" módon, akár a Hírlap honlapján, telefonon és sms-ben is. A legtöbb voksot szerző lány három, a második kettő, a harmadik pedig egy közönségszavazattal kerül be az augusztus 24-i döntőbe.