2021. szeptember 23., csütörtök
Tekla

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Ismét a legszebbet keresik

2013. június 05., 23:55 [Fehérvár Szépe] Óber László

Szépség, érdeklődés a divat iránt, szereplési vágy - aki magára veszi ezeket a jellemzőket, annak a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője idei versenyén a helye.

Tizenegyedik alkalommal rendezi meg Óber László főszervező a Fehérvár Szépe  - Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségversenyt, a Fejér Megyei Hírlappal közösen. Elsőként a legfontosabb információ azoknak, akik részt vennének az eseményen: a jelentkezéseket egy egész alakos, valamint egy portréfotóval együtt június 24-ig lehet bedobni  a  Novotel Hotelben elhelyezett gyűjtőládába. Várják minden csinos hölgy jelentkezését, akik idén augusztusig betöltik 16-ig életévüket, és érdekli őket a divat és a szereplés.


A tavalyi döntôsök az Elisabeth Szalon ruháiban


- A Fehérvár Szépe  - Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny második évtizedébe lépett - mondta az eseményről tartott sajtótájékoztatón Óber László, aki elárulta azt is: a tavalyi megmérettetés átütő sikere óta rengetegen érdeklődnek a rendezvény iránt, lányok és támogatók is. Számukra jó hír tehát, hogy hamarosan ismét megkezdődik a szépségverseny. Az elődöntő, amelyen 18 ifjú hölgy juthat tovább, június 27-én lesz, ők augusztus 5-től vehetnek részt egy háromhetes intenzív felkészítőn, hogy aztán majd augusztus 24-én legszebb pompájukban ragyoghassanak a Vörösmarty Színház színpadán, a szépségverseny döntőjén. 

S hogy mégis kiknek van leginkább esélyük a bejutásra és a továbbjutásra? 


Óber László, Vörös Sára és Elekes András

- A szépség önmagában nem elegendő - hangsúlyozta Elekes András, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője, a rendezvény társszervezője -, hiszen  ennél több kell: varázslatos személyiség. Tapasztalatunk szerint a versenyre jelentkező hölgyek hihetetlen külső és belső változáson mennek keresztül, míg az elődöntőből a döntőig eljutnak.

Vörös Sára, a 2012-es királynő ezt meg is erősíti: 

- Már jobban tudom, ki vagyok és mit akarok. Megváltoztam: nyitottabb lettem, jobban kezelem a helyzeteket. Kezdem megtalálni önmagam - árulta el magáról a szépségkirálynő, aki nem tagadja: szívesen  viselné továbbra is a koronát, még legalább egy évig...

A döntőre készülő lányokat idén is bemutatja a Fejér Megyei Hírlap, és érdemes is minél előbb és minél többet szavazni, ugyanis a három legtöbb voksot kapó hölgy három, kettő illetve egy biztos szavazattal indul a döntőn.  Ez pedig nagy előny, hiszen volt már olyan év, amikor a közönségszavazatok döntötték el, ki legyen a szépségkirálynő - árult el egy kulisszatitkot a főszerkesztő. A tavalyi 10 ezer feletti szavazatszámok alapján elmondható: idén is óriási érdeklődés kíséri majd az eseményt, amely olyannyira kinőtte már magát, hogy országos szinten is számon tartja a szakma. Esélyt, lehetőségeket és tapasztalatot ad azoknak a lányoknak, akik szeretnék megmutatni magukat ország-világ előtt.