2021. szeptember 23., csütörtök
Tekla

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Flippers Marót Vikivel és Novai Gáborral

2011. szeptember 10., 20:22 [fehervar.net]

A Flippers zenekar a Balatoni rock and roll és a Carpe Diem című daluk slágerré válása után sem tétlenkedett: új tagokat szerzett, készül a harmadik nagylemez, nemsokára jön a harmadik videoklip, és rendszeresen kísérik Török Ádámot, a Mini együttes frontemberét is.


Marót Viki a koncerteken
azonnal rabul ejti a közönséget

Mindemellett újraindul a csapat állandó fehérvári rock and roll klubja, amelyben nemcsak ők maguk zenélnek, hanem hazai sztárok is fellépnek. Október 8-án Marót Vikivel és Novai Gáborral találkozhat a nagyérdemű a Petőfi Mozi Music Pubban. Az estről Bérces Viktor, a zenekar vezetője beszélt.

– Nagyon örülünk annak, hogy a következő koncertünkre elfogadta a meghívásunkat Marót Viki és Novai Gábor, a jelenlegi rock and roll szakma két magyarországi ikonja. Viki szenzációs énekes, mindamellett teljesen hitelesen interpretálja a '60-as, '70-es évek hangulatát. Novai Gábort pedig senkinek sem kell be­mu­tatni, hiszen az egykori Generál, majd a Hungária együttes basszus­gitárosaként a magyar könnyűzenei élet egyik legismertebb alakjává vált.

– Milyen jellegű koncertre számíthat a közönség?

– A koncert első két részében a Flippers játszik majd: saját dalainkból, illetve kedvenc feldolgozás számainkból fogunk válogatni. A harmadik felvonásban érkezik majd a színpadra a két sztárvendégünk, de hogy velük milyen dalokat fogunk játszani, az inkább maradjon meglepetés! Annyit mindenesetre megígérhetek, hogy ismert slágerekben nem lesz hiány.

– Említetted, hogy nemrég új tagokat szerzett az együttes.


Novai Gábor „régi motoros” a szakmában

– Új dobosunk Hortobágyi Gábor (Horty) lett, akivel még annak idején Tóth Vera zenekarában ismerkedtem meg. Ő már nagyon sok helyen játszott, többek között a Roy & Ádám produkcióban is megfordult. A másik új tagunk pedig Csikós Péter („Csipike”), aki kongán és nagybőgőn játszik. Természetesen Forgács Robi gitáros barátommal maradtunk ketten az „őstagok”, és így négyen járjuk most az országot. Továbbra is a zene a fő célunk, és ezt élvezetből tesszük mindaddig, amíg jólesik! Szerencsére mindannyiunknak van normál polgári hivatása, ezért számunkra a zenélés sosem lesz kényszerpálya. Folyamatosan írjuk a dalokat: sikerült megtalálnunk azt a stílust, ami nekünk is, és a közönségnek is tetszik. Ami most a legfontosabb: október 8-án mindenkit várunk egy őrületesen nagy rock and roll partyra a Petőfi Mozi Music Pubba, ahol együtt lépünk fel Marót Vikivel és Novai Gáborral.

Kapcsolódó anyagok: