2021. szeptember 23., csütörtök
Tekla

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Flippers koncert Roy és Ádámmal

2011. november 30., 20:08 [fehervar.net]

Előkarácsonyi és egyben 5 éves születésnapi rock and roll partyra készül a fehérvári Flippers együttes: december 10-én, szombaton 21 órától újra a Petőfi Moziba invitálják a nagyérdeműt, ahol többek között a népszerű budapesti formáció, a Roy és Ádám is fellép velük.

- Nagyon örülünk annak, hogy Royék elfogadták a meghívásunkat, hiszen nemcsak mi, de a közönség is ismeri és szereti a dalaikat - mondja Bérces Viktor zenekarvezető.  - Vendégeink 22 órakor lépnek színpadra, velük sok saját szerzeményt, illetve ismert feldolgozást fogunk közösen eljátszani.

- Mi újság a Flippers háza táján?

- A zenekar idén ünnepelte ötödik születésnapját, s örülünk annak, hogy már ilyen rövid idő alatt is sikerül ismert formációvá válnunk. Sok helyen és sok mindenkivel léphettünk fel, két nagylemezzel és rádiós szereplésekkel a hátunk mögött maximálisan elégedettek vagyunk az eddigi történésekkel. Még idén nekilátunk harmadik lemezünk anyagának, amelyet teljes egészében letölthetővé teszünk honlapunkon (www.flippers.hu), és más internetes portálokon. Annyit megígérhetek, hogy a stílusunkhoz hű, de mégis egy újszerű dalokkal fogunk előrukkolni!

Flippers