2021. szeptember 23., csütörtök
Tekla

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Elindult az évad

2012. szeptember 23., 18:59 [fehervar.net] L. M.

A Lecsófőző Vigasság idején tartotta évadnyitó mulatságát a Vörösmarty Színház. Az évad A dzsungel könyvével, a kortárs galéria Incze Mózes kiállításával, a kávézó a Vörös Janka Group koncertjével nyílt meg.


Buch Tibor és Váradi Eszter Sára

Szombaton délelőtt A dzsungel könyve című családi musical előadásával kezdődött meg a teátrum új évada, előadás után a közönség találkozhatott a szereplőkkel, majd a gyerekek - de akár a felnőttek is - jelmezbe öltözve fotózkodhattak az előcsarnokban, közben a teátrum csapata lecsót is főzött a Várkörúton. A színház megújult kávézójában napközben a Táska Rádió ütött tanyát, és munkatársaik az évadnyitó kapcsán sorban meginterjúvolták a színház munkatársait, művészeit.

Ötkor nyílt meg a Vörösmarty Színház Forrás Galériája, ezt követően az épület előtt a teátrum művészei adtak zenés műsort. A mintegy másfél órás műsorban részleteket adtak elő A dzsungel könyvéből, a Pantalone házasságából és néhány dalt a Lili bárónőből, emellett operettslágereket, örökzöldeket, pop- és rockslágereket énekeltek. Este nyolckor a Vörös Janka Group koncertjével nyílt meg a teátrum Orfeum Kávézója, ahol a továbbiakban rendszeresen lesznek pódiumműsorok, koncertek.
Kapcsolódó anyagok: