2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Kalandozás a musicalek világában

2010. január 07., 18:26 [fehervar.net] L. M.

A nagy sikerre való tekintettel a veszprémi Petőfi Színház az idei évadban is színpadra állítja saját musicalshow-ját, amelynek új változata is fehérvári művészek közreműködésével készült. A műsorba az Aida és a Diótörő is bekerült.


Füredi Nikolett a musicalshow mellett
a Csárdáskirálynő Szilviájaként is
látható lesz a veszprémi teátrumban

A SingSingSing 2. január 22-ei premierjén felújított díszlet, új jelmezek és új dalok várják a közönséget: a látványos táncbetétekkel fűszerezett előadásban többek között a Jekyll & Hide, a Macskák, a Nyomorultak, az István, a király, a Mamma Mia!, a Szép nyári nap, a Diótörő és Egérkirály, valamint az Aida című musicalek slágerei csendülnek fel. Az előző show-ban a Hajlakkal megkezdett hagyományt folytatva az új változatba is bekerültek egy filmmusical, a hazánkban Swing mindhalálig címmel bemutatott Swing Kids slágerei.

A show résztvevői Szakál Attila rendező-koreográfus irányításával november vége óta próbálnak: a produkcióban Füredi Nikolett, Buch Tibor, Keller János és Vastag Csaba vendégként lép fel, a veszprémi társulatot Halas Adelaida, Keresztes Gábor, Kőrösi Csaba, Módri Györgyi, Szeles József és Szűcs Krisztina képviseli, a sztárvendég továbbra is Feke Pál.

A SingSingSing 2. iránt óriási az érdeklődés: a jegyek rohamosan fogynak, a januári előadásokra már nehéz bejutni. Más városokból is igény mutatkozik a produkcióra: az egyik januári előadásra a műfaj fehérvári rajongói különbuszt indítanak, Pápára pedig maga a show utazik el februárban.

 

Kapcsolódó anyagok: